vineri, 23 septembrie 2016

Proiect legislativ: Eliminarea semnalizatoarelor auto

Întrucât mulți dintre șoferi ”uită” din ce în ce mai des să semnalizeze schimbarea direcției de deplasare a autovehiculului pe care-l conduc, se pune în discuție un nou proiect legislativ:
Eliminarea semnalizatoarelor auto...!
Și așa nu folosesc multor șoferi...
Ideea este foarte bună și avantajoasă din punct de vedere financiar: producătorii de autovehicule vor reduce costurile de producție - nu vor mai amplasa semnalizatoare pe părțile laterale ale mașinilor sau pe oglizile retrovizoare.
Astfel, autovehiculele noi vor fi mai ieftine și mai ușor de cumpărat, nu!?
Se propune în schimb semnalizarea schimbării direcției de mers (în cazul în care există vreodată această intenție din partea șoferului) prin aruncarea de șervețele, hârtii de ambalaj și chiștoace pe geamurile laterale ale autovehiculului.

Uneori, în cazul unei intrări pe drum secundar, se poate apela și la golirea pe geam a scrumierei, în direcția dorită...
I-am mai văzut pe unii scuipând chiar pe geamul din față, cu mare atenție însă, să nu care cumva să se stropească...
Revenind la treburi serioase acum:

Stimați șoferi, e chiar atât de greu să dați din manetuța aia din stânga volanului când schimbați direcția de mers?
M-am săturat de câte asemenea evenimente am văzut și care mi-au pus mie și altor participanți la trafic viața în pericol.

Haideți, că nu e greu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rog să comentezi utilizând cuvinte decente și din Dicționarul Limbii Române... Orice postare nepotrivită din punct de vedere al celor șapte ani de acasă va fi ștearsă. Mulțumesc