joi, 15 decembrie 2016

Digipass-ul ING te costă mai mult

Printr-un comunicat remis tuturor deținătorilor de conturi ING Bank, se aduce la cunoștință printre altele că, începând cu data de 20 februarie 2017, taxa de utilizare a Digipass-ului se majorează la valoarea de 5 lei, față de 3 lei în prezent.
Vă reamintesc faptul că puteți preda Digipass-ul la unitatea la care ați constituit contul și puteți apoi opta pentru accesarea lui în mod GRATUIT prin sistemul Parolă+SMS, care este și mai ușor de utilizat - prin ING Home Bank.
De asemenea, tot începând cu această dată, ING Bank modifică o serie de comisioane, făcând printre altele mai avantajoasă depunerea de lei sau euro direct în bancomante, față de depunerea lor la casieriile băncii.

Se ELIMINĂ comisionul de conversie valutară aplicat tranzacțiilor internaționale cu cardul.
Comisionul de retragere în banconta euro de la bancomate rămâne în valoare de 0,5% din sumă până la data de 31 decembrie 2017.
Se mărește plafonul de plată atât la sumele, cât și la numărul plăților zilnice efectuate cu cardul la comercianți.
Rămâne în vigoare comisionarea cu 0% a retragerilor de la bancomatele ING în cazul în care primești salariul în contul deschis aici.
Mai multe informații vă vor fi oferite în documentul anexat e-mail-ului de înștiințare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rog să comentezi utilizând cuvinte decente și din Dicționarul Limbii Române... Orice postare nepotrivită din punct de vedere al celor șapte ani de acasă va fi ștearsă. Mulțumesc