vineri, 21 aprilie 2017

Creștere spectaculoasă a obligațiunilor Banca Transilvania

Dacă ai fost inspirat și ai cumpărat mai demult obligațiuni la Banca Transilvania (BT Obligațiuni), află că ai făcut cea mai bună investiție.
Având în vedere dobânda mică pe care o practică mai toate băncile (inclusiv Banca Transilvania și chiar statul român prin emisiunile de obligațiuni), ai făcut o afacere foarte bună.
După ce au fost date publicității rezultatele financiare ale băncii pe anul trecut și creșterea valorii dividendelor acesteia, obligațiunile Banca TRansilvania au crescut spectaculor de la 17,520 lei pe unitate în data de 14 aprilie 2017, la 17,574 lei pe unitate în 18 aprilie și 17,576 pe unitate în data de 19 aprilie.

Cu alte cuvinte, față de ”pasul” destul de mic din ultimele luni (0,01 lei la aproximativ 12 zile), creșterea a depășit 0,05 lei în decursul a patru zile.
Astfel, creșterea BT Obligațiuni a fost de 0,434% în ultimele 30 de zile, respectiv 0,838% față de 31 decembrie 2016 și astfel o creștere de 2,245% pe an.
După cum spuneam mai sus, dobânda pe care o poți obține de la o bancă este de 0,20% pe an la 1,40% pe an (sau pe trimestru în cele mai frecvente cazuri).
În concluzie: a meritat să cumperi BT Obligațiuni.
O poți face oricând, accesând pagina de informații, statistici și îndrumare BT OBLIGAȚIUNI.
Investiția este valabilă atât pentru persoane juridice, cât și pentru persoane fizice.
Vorba aceea, ”bani albi pentru zile negre”.
Doamne ferește de acestea din urmă...!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rog să comentezi utilizând cuvinte decente și din Dicționarul Limbii Române... Orice postare nepotrivită din punct de vedere al celor șapte ani de acasă va fi ștearsă. Mulțumesc